Občutek krča, nepojasnje bolečine v telesu

KI PA JIH MEDICINA NE ZNA POJASNITI

V zadnjem obdobju se s temi težavami sooča vse več ljudi, žal pa se pri reševanju teh težav pogosto znajdejo v začaranem krogu. 

Izstopi iz krča, čas je, da prekineš negativizem in izstopiš iz tenzijskega krča v telesu. 

Zakaj je takšne spremembe težje pojasniti in zakaj medicina pri večini teh primerov ne odkrije nekih fizičnih sprememb? 

pexels-radu-florin-2536579 (1)

Pomembne točke, ki se lahko skrivajo v ozadju teh težav:

1. Negativizem, nenehna zaskrbljenost in življenje v nenehnem pričakovanju, da se bo zgodilo kaj slabega – to je točka, ki je velikokrat vezana na to, da smo živeli v okolju, kjer je bilo vedno nekaj narobe.

2. Občutek, da nečemu ne bomo kos in da je to kar se dogaja preveč za nas – velikokrat se v ozadju teh nepojasnjenih bolečin in tenzije skriva prav blokada na občutku varnosti, kjer neprestano nekaj dvomimo v sebe, kjer smo neprestano spet v neki negotovosti kako bomo in kako se bo nekaj izpeljalo v življenju.

3. Pretiran nadzor, premlevanje in neprestano »predalčkanje« v glavito je večkrat posledica ravno te blokade na občutku varnosti in nezaupanja v proces življenja. Naš ego namreč nas sili v premlevanje in posledično s tem »predalčkanjem« išče »umetno varnost« 

4. Neizraženost in netlačenje čustev  je v večini primerov vezano na občutek šibkosti, ki se skriva v ozadju. Ta točka še dodatno krči naš vrat, še dodatno poglablja nizko lastno vrednost, pretirano premlevanje in iskanje nekega smisla.

Vse te točke so odvisne od tega kakšen je naš nivo ozaveščanja in velikokrat je tako, da kljub začaranemu krogu ne upamo pogledati globlje vase.

Če pa so tenzije, bolečine, krči in ostali simptomi dovolj »težavni«, da je prišel čas, da pa spremeniš nekaj pri sebi te vabimo, da se prijaviš na brezplačen posvet.

Na posvetu naredimo osebnostno analizo, opredelimo ključne točke, kaj se lahko skriva v ozadju težav in naredimo plan kako ti lahko pomagamo  🙂 

Portrait of young stressed woman sitting at home office desk in front of laptop, touching aching back with pained expression, suffering from backache after working on laptop