SOTINI akademija

ZA VSE, KI SI ŽELIJO ZNANJA O ČUSTVENO ENERGIJSKEM OZADJU DOLOČENIH TEŽAV

Postani certificiran A. L. F. A. coach in uporabi napredno znanje na področju osebnostne analize v praksi

VSI (bodoči) TERAPEVTI, SVETOVALCI, MENTORJI, PODJETNIKI, KADROVNIKI ,...
- oz. vsi, ki delate (ali si to želite) z ljudmi

POZOR
Pogosto smo slišali stavke:

“Timi, ne morem verjeti, kako si tako hitro ugotovil razlog za moje težave.”

“Pred tabo sem kot odprta knjiga.”

“Kako si prišel do takšnega znanja?”

Čeprav bi za zunanjega opazovalca morda Timijevo delo izgledalo, kot da mu je to bilo podarjeno v zibelko, se je skozi dolgoletne izkušnje naučil, da lahko ima ta dar vsak med nami.

Vse znanje in izkušnje iz prakse smo strnili v celostno osebnostno
SOTINI akademijo

Akademija temelji na individualnem učenju in treningih, kjer se skupaj z nami podaš na 8 – mesečni trening podrobne celostne osebnostne analize človekovega delovanja in odkrivanja mentalno – duhovnih vzrokov in izvornih jeder težav.

Na koncu akademije prejmeš certifikat, ki ti v prihodnosti omogoča, da lahko vse dobljeno znanje preneseš v obstoječo kariero, uporabiš v zasebno – poslovnem svetu, ali pa iz tega ustvariš čisto svoj posel.

Če si še vedno tukaj, bi morda ta celostna osebnostna akademija lahko bila zate.

Morda te s svojo izkušnjo prepričajo Jure, Petra in Saša, bivši udeleženci naše akademije. Prisluhni jim v posnetkih. 

S
podaj te čaka še podroben vsebinski opis celostne osebnostne SOTINI akademije.

Znanje in veščine ki jih dobiš

Pred teboj so opisani 4-je moduli, kjer boš dobil/-a globlji vpogled v to, kakšno vrednost ima lahko zate akademija. Kar pa se mi zdi zelo pomembno (in ni zapisano med moduli) pa je to, da hkrati dobiš tudi celotno podporo Točke zdravja.

 

To ni še ena akademija, kjer boš dobil/-a zgolj teoretično znanje (in se bo na tvojih zapiskih nabiral prah), ampak je velik poudarek na aktivnostih, ki se tičejo praktičnega dela.

In dotaknili se bomo predvsem tistega dela, ki nas večino ponavadi ustavi – strah.

»Ali sem primeren za vodjo/coacha/terapevt?«
»Kako bom uporabil/-a to znanje v realnem življenju?«
»Kako bom sestavil/-a program za nekoga, kako bom nekomu pomagal?«

 

To pomeni, da ko boš želel/-a pridobljeno znanje in izkušnje prenesti v prakso, ti bomo stali ob strani. Zate bomo pripravili osebnostni plan in ti skozi akademijo zasnovali ciljane vaje, ki te bodo pripeljale do tvojega željenega rezultata.

Pomagali ti bomo pri postavitvi tvojega programa, kako pridobiti prve stranke, kako pisati ciljane vsebine, da privlačiš svoje idealne stranke in kako vzpostaviti celoten proces od začetnega zanimanja nekoga pa vse do tega, da te oseba izbere za mentorja.

Celotnih 8 mesecev učenja bo zajemalo teoretični in praktični del.

Potek Sotini akademije

1. modul

Vse kar se učimo na akademiji izhaja iz tehnike samoanalize – kako dobro poznam sebe – bolj kot se naučimo samoanalizirati, lažje nam bo šla analiza sočloveka.

Prvi modul:

 • Opredeliš si kdo si ti kot osebnost energijsko in kaj bi te lahko oviralo na osebnostni ravni kot vodjo/coacha/svetovalca.
 • Opredeliš si kdo so tvoje (sanjske) potencialne stranke / kakšen kader želiš v svoji ekipi / kje želiš to znanje uporabiti.
 • Se usmeriš ali želiš delati bolj na individualnem ali skupinskem področju.
 • Ozavestiš, kaj so določena negativna prepričanja, vzorci, omejitve, ki bi lahko stali na tvoji poti, da ne bi uresničil/a tvojih ciljev.

2. modul

 • Osvojiš prepoznavanje karakterjev ljudi in se naučiš kako delati z določenimi karakterji (hkrati pa spoznaš vsa potencialna ozadja).
 • Spoznaš vsa orodja osebnostne analize, ki jih lahko uporabiš že od prvega stika.
 • Osvojiš 3-stopenjsko čustveno-energijsko samoanalizo, s katero znaš za večino težav, ki jih ljudje imajo narediti povezavo na relaciji “problem – vzrok – izvorno jedro”.
 • Naučiš se uporabljati “Mehanizem 20-ih sekund”, ki ti lahko pomaga v konfliktnih situacijah, da ozavestiš bistvene vzorce, ki ti sprožijo določeno čustvo.
 • Osvojiš mehanizem 3-eh odzivov, ki se uporablja za globljo analizo pri sočloveku na podlagi njegovih odzivov
 • V ciljanih vajah začneš uporabljati orodje V. O. I. C. E. za prepoznavanje preklapljanja energije pri človeku.

3. modul

 • Naučiš se pravilne komunikacije in postavljanja ciljanih vprašalno-trdilnih vprašanj pri delu z ljudmi – vodenje, mentoriranje, prodaja, coaching…
 • Uporabljati začneš enost v energiji – da vedno v interakcijah ostaneš v svoji energiji kot vodja, mentor, coach, oče, mama, …
 • Izvajaš praktične analize pod nadzorom mentorja in pridobivaš zlata vredne izkušnje.

4. modul

 • V popolnosti z našo pomočjo dodelaš svoj praktični plan – uporaba znanja v svetu coachinga, mentorstva, kadrovništva, svetovanja, …
 • Ustvariš ciljane vsebine in praktične vaje, ki jih boš uporabil/a.
 • Reševanje in analiza različnih primerov (1 na 1 in kot skupina).
 • Praksa, praksa, praksa ….

Opis A.L.F.A. modela

Je ozaveščanje sebe in priznanje določenih stvari, ki jih nosimo globoko v sebi.

Tukaj se naučimo določiti stopnjo ega in stopnjo osebnostnega ozaveščanja pri točno določeni osebi. Stopnja ozaveščanja je tista, ki nam pove, do katere mere je oseba pripravljena priznati določene lastne omejitve, čustvene blokade in to, kar skriva v sebi kot bolečino. Ozaveščanje je tisti nivo, ki osebo takoj na začetku opredeli v enega izmed treh nivojev:

– Oseba, ki ima vibracijo močno usmerjeno samo v materialni svet in je celoten manifestacijski proces usmerjen na način, da ta oseba pride do določenih rezultatov tudi na silo, če je potrebno.

– Oseba, ki ima vibracijo močno usmerjeno na dvojnost, kar pomeni, da po eni strani oddaja eno energijo, po drugi strani pa želi biti nekdo drug, a zelo težko sprejme en nivo (npr. po eni strani želimo dominirati, po drugi strani pa neprestano hrepenimo po tem, da bi nam nekdo dal varnost in da bi nekomu sledili).

– Oseba, ki oddaja močno energijo enosti. To pomeni, da ima oseba energijo manifestacije in obliko energije, usmerjeno v ustvarjanje, izražanje sebe in iskanje novih možnosti, po drugi strani pa energijo nežnosti, čutnosti in smiselnega energijsko čustvenega povezovanja.

Tekom A. L. F. A. akademije se boš naučil/-a, kako skozi proces ozaveščanja voditi osebe na različnih nivojih in kako z njimi delati.

Je nivo, kjer lahko skoraj v celoti določimo koliko je določena oseba pripravljena spustiti neke stvari iz preteklosti.

Spuščanje je eno izmed najmočnejših orodij, ki ga uporabljamo kot nadgradnjo prvega nivoja – ozaveščanja. Kar pa pomeni, da je spuščanje torej odvisno od tega, koliko je oseba v začetku sploh pripravljena ozavestiti. Globlje kot je ozaveščanje, več je oseba pripravljena spustiti, ker je v osnovi predvsem ego tisti, ki nam ne dovoli, da bi nekatere stvari spustili. Na tem nivoju se boš naučil/-a določiti naslednje 3 točke:

 • Stopnjo cone udobja v kateri je oseba in v kakšni meri je sploh pripravljena zapustiti to cono udobja.
 • Katere vzorce in ključne omejitve je oseba pripravljena spustiti in katerih ne.
 • Koliko bo oseba določene stvari ozavestila globlje pri sebi, jih tudi razdelala in koliko bo dejanske realizacije v praksi in spremembe celotnega procesa življenja.

Na podlagi tega lahko že skoraj v celoti nastavimo določeno pot. Npr., če se ukvarjamo s coachingi za podjetja in smo v določenem podjetju ugotovili, da imajo precej razumski pogled in da manager tega podjetja ne ozavesti lastnega ščita ali pa ga ni pripravljen spustiti, lahko takoj vemo, da se nekatere stvari ne bodo spreminjale na globlji ravni in da bodo nekatere praktične stvari ostale enake.

Je področje, kjer se naučimo analizirati nivo čutenja in globljega zaznavanja tega, kar nekdo nosi globoko v sebi.

Ta del je v celoti odvisen od točke A in L. Torej je v celoti odvisen od samega priznanja in ozaveščanja v prvi fazi in kasneje v celoti odvisen od sposobnosti spuščanja določene osebe.

Če imamo npr. nekoga, ki ima kronične medicinsko nepojasnjene glavobole in za to krivi veter in klimo, potem je njegova stopnja ozaveščanja drugačna kot pa pri nekom, ki se zaveda, da močno pritiska nase.

Ljudje veliko delajo na sebi, berejo, poslušajo, meditirajo. Velikokrat pa se žal zgodi, da življenje ostaja nespremenjeno in ostajamo na mrtvi točki.

Zato nas A. L. F. A. model uči, da je za zapis novih vzorcev ključno, da znamo določene stvari uvesti tudi v prakso.

Torej, če nekaj spreminjamo v globini, da znamo tudi na praktični ravni nekatere stvari izpeljati, da se v realnem življenju znamo izraziti, si postaviti meje. S tem, ko mi določene stvari izkusimo v praksi, se (seveda, če je ta izkušnja pozitivna) na novo zapiše vzorec, ki pa zapiše novo izkušnjo tudi v celični spomin.

Te zanima, kako to izpeljati? Vsa orodja in tehnike ti predamo na celostni osebnostni A. L. F. A. akademiji.

Zakaj je SOTINI akademija primerna tudi zate?

Cilj celostne osebnostne SOTINI akademije:

01

Spoznavanje globlje analize osebnosti in tehnik ter orodij za razreševanje problemov osebe na zavestni in podzavestni ravni.

02

Spoznavanje mentalno- duhovnega ozadja različnih težav in kako jih predstaviti ljudem.

03

Prepoznava različnih tipov osebnosti in uporaba različnih pristopov za delo z njimi.

04

Skupno oblikovanje vaše poti - opredelitev potencialnih strank, priprava plana storitev.

05

Mentoriranje pri praktični izvedbi osebnostnih analiz.

06

Analiza lastnih strahov, ki vas lahko ovirajo na poti.

07

Prepoznava lastnih izzivov pri delu z ljudmi.

08

Uporaba znanja v poslovnem delu (delo v skupinah, v podjetjih, individualno, v obstoječi službi ali poslu).

09

Uporaba znanja v zasebnem delu (odnosi s starši, partnerjem, otroci, prijatelji, sodelavci).

Naučiš se naslednjih tehnik, orodij in metod:

3 STOPENJSKA SAMOANALIZA

CILJANA PSIHOLOŠKA KOMUNIKACIJA

CILJANA VPRAŠALNO-TRDILNA VPRAŠANJA

MODEL ZA GLOBLJE OZAVEŠČANJE

CILJANI RAZUMSKI ELEMENTI

Pridruži se mnogim, ki so našli poslanstvo v tem, da pomagajo drugim.

Kaj te čaka v SOTINI akademiji

INFORMACIJE, ZNANJE IN VAJE ZA CERTIFICIRANEGA A. L. F. A. COACHA 🙂

Predaja
znanja

ZNANJE O MENTALNO DUHOVNIH OZADJIH, ISKANJU VZROKOV IN IZVORNIH JEDER TEŽAV, OSEBNOSTNI ANALIZI SOČLOVEKA ,...

Individualno
mentorstvo

individualno mentoriranje in podpora pri kreiranju lastnega programa po a. l. f. a. modelu.

Podporna
skupina

PODPORA ISTOMISLEČIH LJUDI, NOVA SPOZNANSTVA IN MEDSEBOJNA MOTIVACIJA.
Kaj v celostni osebnostni SOTINI akademiji prejmeš?
Komu je celostna osebnostna SOTINI akademija namenjena?

Koristne video vsebine

Vsebine skozi katere boste spoznali delovanje akademije. Koristne vsebine pri razvoju osebnosti in vodenja ljudi.

Naslednji

korak?

Prijavi se na uvodni sestanek (obrazec spodaj), kjer ti Marjan podrobno predstavi potek SOTINI akademije in odgovori na morebitna vprašanja in pomisleke 😉

Prijava na uvodni sestanek

Po prijavi te bo kontaktiral naš Marjan s katerim se bosta dogovorila za vse nadaljnje korake.