Pogoji poslovanja

To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče to spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik). Priporočamo, da si ga natančno preberete, saj se le-to nanaša na vsebino spletne strani www.tockazdravja.si. Uporabnik se obvezuje, da bo ob obisku tega spletnega mesta upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. To spletno mesto, njegova celotna vsebina ter vsi programi, spletni tečaji, seminarji in delavnice so intelektualna last TOČKE ZDRAVJA D. O. O.. Storitve in vse informacije, so na voljo takšne, kot so prikazane, vendar si Točka zdravja pridružuje pravico, da vsebino spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše. Prav tako ne zagotavljamo, da bo vsebina vedno celovita, popolna in ažurna. Pri Točki zdravja prav tako ne prevzemamo odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta. Uporaba blagovne znamke ali logotipa TOČKA ZDRAVJA D. O. O je dovoljena samo ob predhodnem pisnem dovoljenju.
OSNOVNE INFORMACIJE
Vsa vsebina na spletni strani je zgolj informativne narave. Storitve izvaja Timi Soršak, mag. in so izobraževalne narave. Pri tem ne gre za izvajanje terapij ali seanse. Prav tako vsebine na spletni strani ali vsebina dobljena znotraj storitev, ki jih ponuja podjetje TOČKA ZDRAVJA D. O. O. niso nadomestilo za uradno zdravljenje. Uporabnik sam prevzema odgovornost za uvajanje dobljenih nasvetov, informacij, znanja v svoje življenje.
CENE
Vse cene so na spletni strani navedene v evrih. Nakup storitve se šteje od trenutka, ko oseba odda naročilo na spletni strani ali pa potrdi nakup na uvodnem/brezplačnem posvetu, ki se lahko izvede preko video klica. V obeh primerih načina prijave oz. nakupa stranka na mail dobi potrditveni mail in povzetek naročila. Prijava na uvoden 15 min klic ali brezplačen posvet se ne smatra kot nakup storitve. Pri tem se uporabnik zavezuje, da bo poravnal svoje obveznosti v dogovorjenem roku, ki so opredeljeni v uvodnem mailu. Možnosti plačila: enkratno plačilo ali plačilo v 2-3 obrokih preko predračuna, plačilo v večih obrokih preko Leanpay financiranja. V primeru nerednega plačevanja obrokov ima podjetje Točka zdravja pravico prepovedati nadaljnjo obiskovanje storitev, vse do poravnave zamujenih obrokov.
IZVEDBA STORITEV
Podjetje TOČKA ZDRAVJA D. O. O se obvezuje, da storitve izvede v dogovorjenem roku oz., da o spremembi datuma pravočasno obvesti prijavljene.
ODPOVED S STRANI UPORABNIKA

Uporabnik lahko odpove udeležbo na programu »intenzivna šola samopomoči« in na »Sotini akademiji« najkasneje 7 dni pred razpisanim datumom začetka izobraževanja. Odjava mora biti v pisni obliki in poslana na mail nika@tockazdravja.si. Podjetje pri tem lahko zaračuna nastale administrativne stroške v znesku 40,00€.

V primeru, da se odpove kasneje, podjetje Točka zdravja zaračuna 70% kotizacije za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru, da se uporabnik ne udeleži in ne odpove udeležbe, podjetje Točka zdravja zaračuna celotno kotizacijo programa.

Ta pravila in pogoje lahko spremenimo kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Nazadnje posodobljeno: Maribor, avgust 2023

Sedež

Lokacija:
Koroška cesta 113a,
2000 Maribor