Sem samostojna in ambiciozna,
moj partner pa mamin sinček

Ženske, ki so bolj načelne, samostojne in ambiciozne velikokrat v svoje življenje pritegnejo ljudi, ki se jih na nek način delno oklepajo in se na njih ne morejo čisto zanesti.

To pa lahko posledično na dolgi rok privede do… 

Lepo je videti žensko, ki zna biti samostojna in poskrbeti za sebe. Dejstvo je, da takšne ženske velikokrat točno vedo kam grejo a jo ta perfekcionizem, pretirano premlevanje in delni ščit velikokrat pripeljejo do roba, kjer enostavno več ne zmore vsega sama. Posledično se to lahko pokaže kot nepojasnjena tesnoba, kot panični napadi, pretirana utrujenost, razdražljivost, lahko pa tudi že kot medicinsko opredeljene težave na fizičnem telesu.

pexels-moose-photos-1036623
Ampak zakaj takšna ženska v resnici sploh živi po principu, da se lahko zanese večinoma samo na sebe, da ne zaupa niti partnerju, niti v življenje na splošno?

  • Velikokrat se pri teh ženskah skriva ravno to prepričanje in stari spomini, da so se vedno najbolj lahko zanesle samo na sebe.
  • Velikokrat se tudi vibracijsko na partnerski vezi takšna ženska poveže z moškim, ki je bolj nežna energija in je na drugi strani ženska velikokrat bolj stabilna in lažje prevzame neko odgovornost.
  • Velikokrat se takšen moški, ki je vajen »bolj stabilno – dominantne partnerke« ustraši njenih solz, nežnost in ko pokaže določena čustva. To pa še lahko dodatno čustveno zapre takšno žensko in ji okrepi prepričanje, da se nima na koga zanest in da ne sme biti čustvena, nežna ali šibka.

Zato imam zate na tej točki eno iskreno vprašanje in sicer si kot ženska morda prišla do točke, kjer se vse bolj zavedaš, da ti ni potrebno, da si za vse sama?

Da si mogoče na točki, kjer si že dobila potrditev, da ko spustiš določeno kontrolo in vseeno zaupaš nekomu, da se stvari vseeno poklopijo?

Potem te vabim, da se nam pridružiš na brezplačnem posvetu, kjer bomo skupaj pogledali ozadje težav s katerimi se soočaš, morda pa najdemo način, da končno stopiš ven iz teh svojih okvirjev in omejitev.

pexels-susanne-jutzeler-sujufoto-5140458